laseren

Laseren oftewel het permanent ontharen met behulp van een laserstraal, is een zeer effectieve en beproefde methode. Zonder teveel in te gaan op de techniek proberen wij u uit te leggen wat een laserbehandeling voor kan betekenen.

U kunt van een laserbehandeling verwachten dat u pijnloos wordt onthaart. Het laser dat wordt gebruikt kan zeer nauwkeurig uw haar vinden, permanent ontharen en de groeifunctie ervan stop zetten. In dit proces voelt u lichte warmte waar de laser zijn werk doet. Dit komt doordat het licht wat de laser uitstraalt plaatselijk energie afgeeft in de vorm van licht en warmte.

Is de laserbehandeling schadelijk voor uw huid?
De laserbehandeling is niet schadelijk voor uw huid. De hoeveelheid en intensiteit van het licht wat uw huid ontvangt is onvoldoende om blijvende schade aan te richten.

Is de laserbehandeling pijnlijk?
De laserbehandeling is niet pijnlijk. De machines worden zodanig ingesteld dat u hier geen hinder van ondervindt. U kunt wel lichte tintelingen of warmte voelen.

Is iedere vorm van beharing geschikt voor behandeling?
Niet iedere vorm van beharing zal optimaal reageren op een laserbehandeling. Laat u door ons adviseren voor de juiste behandeling(en).

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor definitieve ontharing?
Ook hier is het verstandig advies bij ons in te winnen. Wij kunnen aan de hand van uw haar- en huidtype de juiste behandeling en de duur ervan adviseren.